Experts de Sun recuperen dades perdudes per T-Mobile en el servei Sidekick de Microsoft

Unes dades d’usuaris de Sidekick, un servei que Microsoft va comprar a Danger .Inc., de les que no es verificaven les copies de seguretat i que van ser declarades perdudes per T-Mobile, podran ser recuperades per experts en cabines de discos de SUN i de BBDD Oracle. El servei utilitzava cabines de discos de SUN i BBDD Oracle i sembla que la causa va ser un error en la copia de seguretat per una actualització de firmware.

El que diu l’expert de SUN

”This is very hard, requires detailed inside knowledge of how SAN addresses and volume manager layouts fit together with Oracle tables. Finally, they need to start up the database on top of the assembled puzzle, and Oracle will do its own clean up to get into a consistent state. ”
“The next thing you do is a fresh backup (several days), before you allow any users access to it. So it’s not surprising that this would take over a week, even after it was possible to say that the data is recoverable.”

Traducció curta: Estan fent un puzzle entre 2!

Acords de nivell de servei
Segons Mobile Crunch, l’acord de nivell de servei amb T-Mobile especifiquen penalitzacions al voltant de $0.87 per dia i usuari, qualsevol disponibilitat per sota del 99.5% menys de dos dies de parades no planificades en un any). Quan hi ha un milió d’usuaris de Sidekick, això serien uns $870,000 al dia per les setmanes que ha estat indisponible, sense tenir en compte la pèrdua de ventes i de reputació com a proveïdor.

CNET es manté actualitzat amb noves notícies sobre el desastre Sidekick amb T-Mobile, Microsoft, Danger, Oracle i Sun com a protagonistes.

Comentaris

  1. Experts de Sun recuperen dades perdudes en un servei de Microsoft…

    T-Mobile va donar per perdudes unes dades del servei Sidekick de Microsoft. Recentment, amb l’ajuda d’experts de cabines de discos de SUN, T-Mobile ha declarat que podran recuperar les dades com si fessin un trencaclosques….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.