No hi ha telefon de Hotmail per recuperar el correu electrònic

No és la primera vegada que algú contacta per preguntar-me com recuperar l’accés a un compte de Hotmail.

P: HOYGAN ESTO ES HOTMAIL? NO ME VA EL MESSENGER PARA HABLAR CON MI HIJO.
jrosell: No esto no es hotmail. No tienen teléfono de soporte los de hotmail, prueba de resetear tu contraseña de hotmail.

En el centre de suport de Windows Live de Microsoft diuen:

P: Com puc contactar amb algú a Microsoft directament?
Microsoft: Nosaltres no oferim cap tipus de telèfon directe o de suport per correu electrònic Windows Live Hotmail. Els nostres moderadors i ambaixadors estan sempre disponibles per a enviar a través de la WLHSC és la millor manera de contactar directament amb nosaltres.

Potser fa riure a algú, però té un gran impacte no tenir accés a dues de les eines bàsiques d’Internet: Correu electrònic i missatgeria instantània.

Què fer si perds l’accés al teu compte de hotmail?

No te’n recordes de la contrasenya? Altres vegades, un compte és compromès, perquè un lloc web maliciós va enviar un missatge de correu electrònic, o un altre lloc web que demana que introdueixis el teu nom d’usuari i contrasenya. Si recordes el lloc o enllaç en el que s’ha produït aquesta situació, si us plau contacteu amb nosaltres perquè puguem treballar per que el lloc desapareixi tan aviat com sigui possible.

L’important a destacar aquí és que si encara tens accés al teu compte, llavors has de canviar la contrasenya i la informació de seguretat immediatament mitjançant l’accés als següents enllaços:
> Canvia la contrasenya.
> Actualitzar o canviar la  resposta secreta.
> Actualitzar o canviar el e-mail alternatiu.

Si ja no tens accés al teu correu electrònic de hotmail, pots provar els suggeriments de restabliment bàsic de contrasenya. Això es una guia a través d’alguns elements bàsics de restablir contrasenya i per ajudar a recuperar accés al seu compte.

També hi ha una pàgina de validació de Windows Live que han creat per tractar de validar la propietat d’un compte en casos en què el restabliment de contrasenya mesures bàsiques no funcionin. La validació de Windows Live ID ha estat creada per formular preguntes clau sobre el teu compte (només tu seràs capaç de proporcionar aquestes dades) en crear o actualitzar el vostre compte. Com més informació proporcionis, millor per als nostres agents d’assistència per a validar la teva identitat. Nosaltres no li proporcionarem una confirmació de que les respostes que hem rebut siguin correctes o incorrectes. Això és per a la seguretat de tots i la teva privacitat. Agraïm la seva comprensió en aquest assumpte tan delicat. L’enllaç directe a la pàgina de validació és: https://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlidvalidation

En aquests casos és impossible restablir una compte de Windows Live Hotmail:
1. No proporciones informació acurada sobre la data de la seva creació.
2. No s’ha donat cap informació sobre la seva creació.
3. És incapaç de recordar algun detall en el seu compte.
4. La informació sobre el compte no es correspon amb el que has proporcionat.
5. No has proporcionat informació suficient per a validar la propietat.
a. Abans de completar la pàgina de validació, has de tractar de proporcionar la major informació abans d’enviar-la.
b. Nom i adreça de correu electrònic mai no és suficient per a la validació.

Cal deixar transcorre 24 hores per a rebre una resposta del equip de suport.
Versió en anglès de l’article d’ajuda

Ni amb això has pogut recuperar l’accés al hotmail i al messenger?
Doncs potser ets un afortunat que pot obrir un compte nou a gmail i utilitzar pidgin per parlar tant amb els teus amics del Messenger com  també amb els que tenen Google Talk.

Comentaris

  1. Entre tu blog y tu twitter cada día tengo más curiosidad por aprender catalan ^^

    1. ¡Gracias! En mi blog tienes el “Traductor” y también escribo en castellano en rediario.es. Para el twitter hay clientes cómo tweetdeck que permiten traducir los tweets (aunque es un coñazo xD).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.