Publicacions en paper per desconnectar, explicat amb 5 imatges i 2 cites

Cal relaxar-se quan no hi ha temps per fer-ho
Sydney J. Harris

Les millors idees no acostumen a sorgir en hores de feina. És més difícil tenir-ne quan estàs dedicat al 100% en una tasca, fixant l’atenció en allò. Les estones de relaxació, són estones de “no fer res”, són moments que el que es fa és desconnectar i lliurar-se de la pressió. Desconnectar és important (thinkwasabi), en aquestes situacions podem pensar més lliurement i tenir idees, formar-se la pròpia opinió.
Sí, estic al dia amb el meu twitter i llegeixo i comparteixo contingut amb google reader. Les subscripcions a google reader m’agrada llegir-les davant d’un ordinador, ademés també hi tinc algun diari. En canvi per un article o llibre de més de 10 pàgines, no suporto llegir-les davant de l’ordinador, ha d’estar en paper o en un e-reader (LG amb energia solar).
Anar amb tren cada dia et dona estones per desconnectar, pensar, tenir idees, opinar, millorar… i llegir. No només hi ha aquest moment. També pots tenir el teu temps d’abans d’entrar a treballar, l’esmorzar, abans d’anar a dormir (ni que siguin 15 minuts). Potser és una sort que el tren sigui més lent avui que fa 161 anys i només que plogui ja vaig tard…
Si hi ha deflació, els diaris ja poden anar baixant de preu o buscar alternatives de negoci. Que pensin en cobrar pels reportatges en profunditat tant online com offline i que deixin d’intentar cobrar per articles curts online.
Les dades per si soles no són coneixament. Les idees són la la base de la teoria del  creixement econòmic actual. Si no es creix algunes empreses utilitzen el màrqueting de la por o d’altres intenten influir  l‘opinió pública (els immobles no baixen mai de preu).

Per invertir em fio del qui sap, mai de qui mana.
Entrevista a Sulaiman al Fahim (la contra)

Disclaimer: Jo no sóc periodista, sóc lector, consultor TIC i aficionat a l’economia.

General